Invazija duš dvojčic
Smo v času, ko se dogaja invazija srečanj med dušami dvojčicami. Naše duše so nekoč davno z namenom izbrale izkušnjo ločenosti (separacije) in dualnosti. Ta namen je ponovno se povzdigniti na nivo svojega pravega bitja, na nivo duše. Vedno znova ugotavljam, da je vsak povezava med dušama dvojčicama unikatna zgodba, s katero se ne more primerjati še tako premišljen scenarij, ki ga ustvari bujna domišljija vrhunskega scenarista. To so zgodbe, v katerih vedno znova prihajam do spoznanja, da je Bog resnično veliki šaljivec z neomejeno domišljijo.

Ta Bog pošilja duše v jedro demonskega sveta in nato mirno opazuje, ali bodo in kako bodo našle pot nazaj k njemu. V povezavah med dušami dvojčicami je brez izjem prisotna tisoč in ena ovira… seveda navidezna. Od tega, da so duše dvojčice ponavadi že v vezah ali celo poročene z drugimi, do tega, da so se trdno odločile, da jih nikdar več nihče ne premakne, da so pogosto različnih nacionalnostih in vere, da so geografsko zelo, zelo oddaljene druga od druge, da je eden od njiju globoko nezaveden in da prebiva vsaj deset nadstropij pod zemljo… v temnem podzemlju, besen in jezen na Boga in na vse okoli sebe, da mnogokrat enemu od njiju življenje v pravem pomenu besede razpada in še bi lahko naštevala.

Poleg tega duši dvojčici vedno povezuje še skupna, težka karma, ki sega daleč v pretekla življenja, zato ni čudno, da so nekateri med njimi v tej inkarnaciji naveličani in utrujeni vsega in preprosto nimajo nobenih želja več, razen ene same… v tišini in osami ljubiti svojo drugo polovico ali celo umreti in ponavljati življenjski izpit v naslednji reinkarnaciji.

Invazija duš dvojčic

Invazija duš dvojčic in povezava

Ko gre za povezavo z dušo dvojčico vedite, da tega odnosa ne morete kar tako prekiniti, v bistvu ga sploh ni možno prekiniti. Glavni namen povezave med dušami dvojčicami je odmetavanje in lupljenje vseh lažnih identitet, ki ste si jih skozi številne inkarnacije nadeli. Vse kar niste, enostavno in preprosto mora proč. Zato sta se duši našli, zato nihče od vaju ne odneha… saj sta si na nivoju duše obljubila, da bosta spoznala pravo resnico o sebi… obljubila sta si večno in brezpogojno ljubezen.

V ozadju je dogovor dveh duš… nevidna dušna pogodba, ki je enostavno ni možno prekiniti. Vaši partnerji in otroci, vaša religiozna ali nacionalna prepričanja, vaš materialni status in položaj, vaša genetika in družba, vse zemeljsko je tam zgoraj brez kakršnega koli pomena. V svoji primarni energiji niste prestrašeno, ljubosumno, zavistno in žalostno bitje, ki je omejeno na kakršen koli način. V svoji primarni energiji ste bitje kreacije… v vas se skriva popolna Božanska kreacija.

Dragoceni talenti in sposobnosti mnogih duš zaenkrat še čakajo na aktivacijo in manifestacijo. Vaša duša dvojčica ima sposobnost aktivirati vaše najbolj skrite potenciale in talente. Naše duše so ujete v prepričanjih in vzorcih rigidnega sistema in kolektivne matrice. Naše duše čakajo, da jih končno rešimo iz tega kolesja. Naveličane in utrujene so sistema, ne želijo matrice, ne želijo omejitev… saj je duša v svojem bistvu svobodna in neomejena.

Invazija duš dvojčic

Invazija duš dvojčic – Ta zapis je namenjen tistim izmed vas, ki se boste ustavili, ko ga boste prebrali in razmislili o mojih besedah. Zgodbe duš dvojčic se vedno nadaljujejo. Zgodbe duš dvojčic se ne končajo, ne glede na vse prepreke in ovire. Nemalokrat pri svojem delu vidim, kaj se dogaja in vas opozarjam. Opozarjam na manipulacijo v odnosu, na prebrisane igre ega, ki vas vleče stran od vašega srca in vaše duše. Nekateri sprašujete do kdaj? Dokler bo potrebno. Bogu je vseeno ali se boste prebudili v tem življenju, ali boste šolanje ponavljali v nekem drugem življenju ali celo morda na kakšnem drugem planetu. V vesolju časa ni. Čas obstaja samo tukaj… v svetu dualnosti in 3D matrici.

Življenje, ki ga trenutno živite, ste si izbrali sami. Bil je dogovor vas in vaše druge polovice. Dogovorila sta se kdaj se bosta srečala, v kakšnih okoliščinah, pod kakšnimi pogoji in s kakšnim namenom. Kakšen je ta namen morate odkriti in spoznati sami. Spoznala sem, to je tudi moja osebna izkušnja, podkrepljena z nešteto primeri skozi delo z dušami, da pri srečanju duš dvojčic ni glavni namen doživeti pravljico Romea in Julije. V prvi vrsti je njuno srečanje vedno priložnost za čisto razsvetljenje in ekspanzijo duše. Šele zatem pride nagrada, kot slastna češnja na torti. Če pride in ko pride. Ponižnost, potrpežljivost in vztrajnost so vedno nagrajene.

Na poti do nagrade žal mnogi odnehajo, toda na srečo, ne vsi. Okoli tistih, ki ne odnehajo je močan sij. Sijejo navznoter in navzven, širijo luč in ljubezen in so enkraten primer, da raj ni kraj. Vedno znova dokazujejo, da je raj v resnici stanje naše duše. Pot do raja h kateremu tako močno stremi vsaka človeška duša, vam najhitreje in najboljše pokaže vaša druga polovica.

Za rezervacijo in naročilo na poglobljen vpogled in psihološko interpretacijo trenutnih dogajanj v vašem življenju, za vsa vprašanja za katera ne najdete zadovoljivih odgovorov, pošljite sms na 031 706 452.

Ema