V tovrstne zadeve nisem verjela, dokler mi sestra ni povedala za Emo. Poklicala sem jo še isti dan.

Direktno, natančno in brez dlake na jeziku me je Ema soočila z dogajanji in posledicami v zdaj že bivši službi. Priznam, nisem jo ravno resno jemala, toda obremenjena zaradi vsakodnevnih napetosti in pritiskov bivših nadrejenih, vedno bolj so mi Emine besede odmevale v glavi. Pogovori z njo so mi pomagali pri pomembnih odločitvah v zvezi s službo, kajti čisto dvomim da bi sama zbrala dovolj poguma in bila tukaj kjer sem danes. Ema, hvala ker obstajaš.

Sonja, Ljubljana

Občasno si privoščim pogovor z Emo, preprosto iz razloga ker globoko v sebi začutim potrebo po razumevanju situacij in dogodkov, ki jih Ema skenira z višjih nivojev zavesti. Ema je dokaz da obstajajo ljudje, ki imajo sposobnost videti in prebrati osebo, situacijo ali dogodek, kot bi dejansko brala odprto knjigo.

Je direktna in ne ovinkari z realnim stanjem. Kljub temu da informacije niso vedno ravno lepe, Ema obvlada svoje področje in preprosto ve kako in na kakšen način mi dostaviti informacijo, ki jo moram ne samo slišati, temveč tudi razumeti.

Ema je unikatna oseba.

Ana, Konjice

Ko se mi je ponudila nova poslovna priložnost, bil sem v dvomih in nisem vedel kaj storiti.

Ema mi je dala dobre napotke in je vztrajno ponavljala, da je to zame priložnost ključnega pomena. Upošteval sem njena navodila in iskreno upal da se ne moti.

Hvaležen sem, ker me je ravno Ema nenehno odvračala od dvomov in nezaupanja v sebe in v nekatere ljudi. Lažje se odločamo, ko nam pot razsvetljuje nekdo, ki na vse kar se okoli nas dogaja, gleda iz drugega zornega kota. V mojem primeru je to bila Ema, zato sem ji iz srca hvaležen za vso pomoč in podporo.

Tomaž, Logatec

Sama spadam med nejeverne Tomaže, zato sem Emi že ob prvem telefonskem pogovoru postavila dvoumno vprašanje. Takoj me je prizemljila in mi svetovala, da naj ne mečem denarja v prazno 🙂 Všeč mi je bila njena direktnost in iskrenost.

Do potankosti je opisala takratna dogajanja v moji družini in me postavila pred gotovo dejstvo. Prepričala me je že v samem štartu.

 

Tatjana, Radovljica

Sama imam močno intuicijo in kljub temu da razumem zakone vesolja, občasno se le obrnem po pomoč in nasvete k Emi.

Koristno in uporabno je slišati mnenje osebe, ki ima sposobnost videti širino in globino. Všeč mi je ker me Ema vedno maksimalno motivira, da navkljub vsemu kar mi pride nasproti, vedno najdem nove potencialne rešitve. Ema ima ogromno znanja in življenjskih izkušenj, kar meni osebno veliko pomeni.

Ema hvala.

Kristina Ajdovščina

Prevara v partnerskem odnosu je zame bila največja tragedija, ki me je doletela kot strela z jasnega. Prizadet in razočaran, prvič v življenju sem poklical številko 090. Imel sem srečo, ker sem naletel na osebo, ki me je v relativno kratkem času spustila na realna tla. Z Emino pomočjo, na vse skupaj sem začel gledati kot na Božji blagoslov

Ga. Ema mi je zelo lepo razložila da vsako zakaj ima svoj zato in mi zagotovila dober končni epilog, če bom le končno začel poslušati srce in ne glavo.

Hvaležen za vse napotke in pojasnila.

Nejc Ljubljana

Ko zaškriplje v službi ali doma, poiščem pomoč in motivacijo pri Emi. S svojimi razlagami vrača vero v bolj svetlo prihodnost. Je oseba z veliko pozitivne energije, zelo direktna in brez dlake na jeziku, kar sama veliko cenim. Ema je zame osebno nepogrešljiva in odlična psihoterapija.

Priporočam vsem iz srca.

Tamara, Bled

Do potankosti je opisala osebo s katero sem se nekoč zapletla. Jasno mi je dala vedeti da ta oseba ni zame, vendar tega nisem želela nikakor slišati, še manj sprejeti. V njeno obrazložitev, da me dotična oseba vodi k nekomu drugemu, ki se bo v mojem življenju pojavil šele kasneje, iskreno nisem verjela.

Bila sem zmedena in nič mi ni bilo jasno. Določena oseba je res z namenom prišla v moje življenje, saj sem kasneje preko njega spoznala svojega moža, točno tako kot mi je nekoč Ema razložila.

Ema v hecu pove, da so čudna pota Gospodova 🙂

Marina, Idrija

Slabo počutje je zame bilo dovolj tehten razlog, da prvič pokličem na linijo 090. Dobila sem Emo, ki me je v štartu direktno soočila s situacijo v kateri sem in morebitnim potencialnim izzidom, v kolikor ne spremenim določenih stvari v svojem življenju. Hvaležna sem ji, saj me je usmerila na pot, ki me še danes vodi k sebi.

Moje splošno zdravje in počutje se bistveno izboljšuje. Emo cenim predvsem zato, ker brez ovinkarjenja osebo prizemlji in jo postavi na realna tla, ter opozori na smer v katero drvimo.

Neda, Ljubljana