ZA DRZNE IN POGUMNE, OSEBNO INDIVIDUALNO SVETOVANJE V ŽIVO

Ljudje pogosto obtičijo na določeni točki svojega življenja, ko zaradi čustvenih travm in negotovosti ne zmorejo uvideti ali prepoznati, kaj je tisto kar jih tako močno ovira, da se v življenju nikakor ne morejo premakniti naprej.

Na osebnem individualnem svetovanju trenutno problematiko postavimo pod drobnogled, jo poglobljeno razsvetljujemo in skupaj iščemo potrebne rešitve. Za osebno individualno svetovanje in skeniranje vaše podzavesti dejansko morate biti notranje pripravljeni. Želja mora priti globoko iz srca, ne iz uma.

Na dan, ko se odločite za individualno osebno svetovanje, zaželeno je da si po seansi vzamete nekaj ur časa ki ga boste namenili samo sebi. Seansa je lahko ekstremno globoka in v večini primerov razsvetljuje izvorne travme na nivoju duše.

Pred individualnim vpogledom si prosim pripravite konkretna vprašanja. Če sprašujete za druge osebe, imejte pripravljene tudi točne datume rojstva.

Praksa je pokazala, da so rezultati nad vsemi pričakovanji ravno v primerih, ko oseba nima pričakovanj in samemu procesu pristopi povsem spontano.

Individualne vpoglede in online svetovanja izvajam od ponedeljka do petka, med 9h in 16h.

Za naročilo in rezervacijo termina lahko pokličite ali mi pošljite sms na številko 031 706 452 ali pošljite mail na info@emabasagic.si, lahko me tudi kontaktirate preko zasebnega sporočila na moji fb strani. Vljudno naprošam, da se rezervirane ure točno držite in da ste na zoom-u vsaj 5 minut prej.

 

“Velike duše so vedno naletele na močan otpor lastnega uma”

Albert Einstein