ZA DRZNE IN POGUMNE, OSEBNO INDIVIDUALNO SVETOVANJE V ŽIVO

Ljudje pogosto obtičijo na določeni točki svojega življenja, ko zaradi čustvenih travm in negotovosti ne zmorejo uvideti ali prepoznati, kaj je tisto kar jih tako močno ovira, da se v življenju nikakor ne morejo premakniti naprej.

Na osebnem individualnem svetovanju trenutno problematiko postavimo pod drobnogled, jo poglobljeno razsvetljujemo in skupaj iščemo potrebne rešitve. Za osebno individualno svetovanje in skeniranje vaše podzavesti dejansko morate biti notranje pripravljeni. Želja mora priti globoko iz srca, ne iz uma.

Na dan, ko se odločite za individualno osebno svetovanje v živo, zaželeno je da si po seansi vzamete nekaj ur časa, ki ga boste namenili samo sebi. Seansa je lahko ekstremno globoka in v večini primerov razsvetljuje izvorne travme na nivoju duše.

Pred osebnim individualnim vpogledom si prosim pripravite konkretna vprašanja. Če sprašujete za druge osebe, imejte pripravljene tudi točne datume rojstva.

Praksa je pokazala, da so rezultati nad vsemi pričakovanji ravno v primerih, ko oseba nima pričakovanj in samemu procesu pristopi povsem spontano.

Individualne vpoglede in svetovanja v živo izvajam na lokaciji objavljeni pod “kontakt podjetja” ter v okvirju delovnega časa.

Če ste časovno omejeni ali lokacijsko preveč oddaljeni in vam online svetovanje bolj ustreza, v teh primerih so možni tudi termini v skladu z vašimi željami.

P.S. Online svetovanja se snemajo in vsak udeleženec dobi svoj audio-video posnetek na elektronski naslov.

Za naročilo in rezervacijo termina pošljite sms na številko 031 706 452 ali pošljite mail na info@emabasagic.si, lahko me tudi kontaktirate preko zasebnega sporočila na moji fb strani. Vljudno naprošam, da se rezervirane ure točno držite in na termin pridete vsaj 5 minut prej.

 

“Velike duše so vedno naletele na močan otpor lastnega uma”

Albert Einstein