Zmote vedeževalcev – Zakaj se napovedi vedeževalcev ne uresničujejo?

Srčno upam in želim, na tem tudi sama veliko delam, da bi ljudje končno razumeli pomen in namen astrologije, numerologije, vedeževanja in podobnih zadev. Kljub masovnemu ozaveščanju, še vedno se srečujem s posamezniki, ki imajo zelo omejene predstave o teh zadevah. V tem tekstu bom pisala o vedeževanju. To so običajno posamezniki, ki zmotno verjamejo da so vedeževalci, preroki, jasnovidci, mediji ipd., posebni ljudje, ki lahko vidijo  vse tisto, kar si nekateri v svojih glavah lahko zamislijo. Seveda je to zmotno in totalno zgrešeno mnenje.

Kar obvladamo v tem primeru vedeževalci, lahko osvoji in obvlada kdorkoli drug. Kdor ima motivacijo, željo, voljo in čas za učenje in treniranje prirojenih nam sposobnosti, v relativno kratkem času lahko osvoji vsaj osnove. Vsi smo se rodili z intuicijo, vsi smo kot otroci videvali subtilne svetove, toda na žalost je večina skozi odraščanje te sposobnosti v sebi zatrla. Določeni posamezniki smo tem prirojenim sposobnostim zaupali, jih negovali in razvijali in od njih nikoli nismo bežali. Tisto, kar nekateri imenujejo poseben dar, je v resnici naš notranji kompas, oziroma naša lastna intuicija in intuicijo ima čisto vsak človek. Nekateri intuicijo imenujejo tudi šesti čut.

Z različnimi tehnikami in metodami, z različnimi vajami in rednim duhovnim delom na sebi, čez čas je možno odpreti tudi tretje oko, kar seveda ni namenjeno zopet samo določenim in izbranim. Do te točke lahko pride vsakdo. Vprašanje je le koliko je kdo pripravljen biti potrpežljiv in vztrajen, kakšno motivacijo in vero ima. Potrebna so leta in leta učenja in dela, truda, znanja, volje in zaupanja.

V trenutku ko slišim glas osebe, v trenutku ko mi oseba postavi prvo vprašanje, takoj začutim na katerem nivoju zavesti oseba je. To sposobnost sem razvila in izpopolnila skozi leta dela na sebi in z drugimi ljudmi. Sama v trenutku začutim, kdo je oseba na drugi strani in kako oseba ima razvit um.
Na žalost določeni posamezniki niti ne vedo, kaj sploh je um. Skozi raziskovanje sem imela priložnost spoznati različne profile ljudi, tudi takšnih ki se profesionalno ukvarjajo z vedeževanjem in podobnimi zadevami. Prišla sem do spoznanj, ki jih bom rajši obdržala zase.

Počutim se dovolj močno in suvereno, zato bom spregovorila o svojem razumevanju vedeževanja, kljub temu da beseda vedeževalka, z mano nikoli ni in kot kaže nikoli ne bo vibrirala. Ali so moja spoznanja in ugotovitve realne, po prebranem tekstu presodite vendar sami. Svoja spoznanja in razumevanje vedeževanja, bom poskušala opisati na razumljiv način in v jeziku, ki ga vsi razumemo. Dejstvo je, da vsi mi, ki iščemo ali smo nekoč iskali pomoč, odgovore ali smernice za naprej, vedno in brez dvoma pristanemo ali pokličemo v tem trenutku za nas pravo osebo.

Vedno dobimo točno tisto, kar v določenem trenutku potrebujemo, ne glede na to ali pridobljeno informacijo lahko sprejmemo in razumemo, in ne glede na to ali nam je informacija ki smo jo dobili všeč. Ne glede na to, a smo zadovoljni ali ne, ne glede na to a smo drug drugemu všeč ali ne, po univerzalnem zakonu privlačnosti, v svoje življenje vedno pritegnemo za nas pravo osebo. Nikakor ne more biti drugače. Vedno bilo in vedno bo, isto z istim.

Gospa mi v inbox pošlje sporočilo in me sprašuje, če se jaz kdaj zmotim? Seveda se zmotim. Vsako živo bitje na tem svetu se kdaj zmoti. Tudi jaz nisem nobena izjema. Če sta se Nostradamus in veličastna Baba Vanga motila in to ne malo, zakaj bi bila jaz nezmotljiva. Napovedi vedeževalcev in jasnovidcev se ne uresničujejo izključno in samo zato, ker prihodnost NI zakoličena, prihodnost NI zabetonirana in prihodnosti NI možno 100% napovedati. Kdor vas prepričuje, da se bo nekaj 100% zgodilo, ta laže sebe in še vas, zapomnite si to! Niti najvišji med najvišjimi, ne more 100% trditi da se bo zgodilo to ali ono, saj je človeku dana svobodna volja in z njo edina garancija, in to je.
USODA je v naših rokah in ne v rokah Babe Vange, Eme, Nostradamusa ali bilo koga drugega.

Ko me oseba pokliče in sprašuje o bilo čem kar jo zanima, na eno in edino vprašanje vedno vidim več različnih odgovorov, vedno vidim več možnosti, vedno vidim več različnih poti, vedno vidim za osebo več različnih izzivov. Na eno in edino vprašanje, je možnih več odgovorov in vsi odgovori so tipa ” najverjetneje “ bo šlo v to smer. Torej, najverjetneje. Smer odločanja in delovanja izbira spraševalec in ne jaz, Baba Vanga ali Nostradamus.

zmote vedeževalcev

Primer iz prakse:

Gospa me sprašuje:

“Ali se mi kažejo kakšne spremembe na področju financ, oziroma ali mi bo kakšna zvezdica kmalu posvetila”

Premešam karte, naključno izberem določeno število kart in začnem z interpretacijo.

  • Vidim da je gospa starejša, izmučena in utrujena, brez energije in volje za življenje.
  • Vidim da trenutno ni tako hudo in da se poslabšanje v pravem pomenu besede nakazuje v obdobju pol leta.
  • V tem, za gospo težavnem obdobju, je potencialna možnost da se gospe poslabša tudi zdravstveno stanje.
  • Vidim moško osebo, ki gospe pred očmi odnaša denar.
  • Vidim da ta denar po nepotrebnem odteka in gospe to povem, oziroma jo opozorim.
  • Vidim da se gospe z vsem tem ne da ukvarjati in začutim tudi, da ji moja interpretacija ni preveč všeč.
  • Začutim da gospa želi direkten in konkreten odgovor ali bo prejela denar ali ne.
  • Gospa namreč pričakuje denar od nikoder. Vse ostalo, jo ne zanima.

Torej, denarja ne vidim, ne vidim zvezdic in ne vidim lune. Vidim kje je težava in kakšna je možna rešitev. Moja naloga je, da gospo opozorim in ji povem kaj vidim in v kakšno smer gospa drvi. Kaj bo gospa ukrenila, ni v moji domeni.

Na mojo interpretacijo, sledi izjava gospe.

  • Ničesar ne morem spremeniti, niti nočem… “niti nočem” to je zelo pomembno dejstvo….niti nočem!
    Ok, gremo dalje.
  • Gospa nadaljuje svoj monolog.
  • Iz hiše, ki sem jo sama zgradila ne bom šla, ker jo sama s svojo penzijo že vsa leta vzdržujem.
  • Že tako vse sama plačujem, dodatno honorarno delam in edino kar si lahko privoščim, pa še to komaj, je striženje na tri mesece.

Torej, problem je v njenem možu, ki vsa leta finančno ničesar ne prispeva, kar zasluži zapravi sam zase in ga dejansko ne zanima, kako bo kurjava plačana, kako bodo položnice plačane ipd. Videla sem in to sem gospe tudi povedala, da je v njeni bližini nekdo ( moška oseba ), ki ji povzroča nepotrebne stroške in ji denar dobesedno pred nosom odnaša ( njen mož ).Videla sem vzrok ( mož zase zapravi vse kar zasluži ) in vidim morebitno rešitev ( pogovor z možem ). Moj odgovor gospo ni zadovoljil, kajti ko sem ji povedala kaj vidim, zakaj je trenutno tako kot je in kaj bi bilo možno spremeniti, je gospa komentirala “ne bom, niti nočem”.

zmote vedeževalcev

Povzetek:

Gospa bi rada imela več denarja, toda z možem se ji ne da ukvarjati. Delati več kot že dela ne more in tudi noče.

Iz kje naj bi potem prišel dodaten denar, ki ga gospa potrebuje in tudi pričakuje. Zvezdice sicer svetijo vsako noč, toda denarja ne trosijo na zemljo, za kar ni kriva nobena vedeževalka. V svojih interpretacijah pogosto vidim identične in podobne zgodbe. Vidim posledice zatiskanja oči, posledice odlašanja, velikih pričakovanj, nereagiranja in čakanja.Večina pričakuje lepe napovedi, pozitivne izide, kljub lastnemu nedelovanju in pasivnemu opazovanju.

Večina od nas pričakuje, da jim mi povemo, kaj naj naredijo in v kakšno smer naj se obrnejo. Tega nobena vedeževalka ne sme delati. Naše je da povemo kar vidimo, naše je da opozorimo na morebitne nevšečnosti in prepreke. Naše je da osebo motiviramo, v kolikor vidimo da je oseba pravilno usmerjena. Ničesar ne moremo narediti namesto drugih, zato ne moremo z gotovostjo trditi, da se bo nekaj 100% zgodilo, kajti kaj se bo zgodilo in na kakšen način, je odvisno izključno in samo od tega, kako bo oseba reagirala in delovala. Na vprašanje, zakaj se napovedi vedeževalcev ne uresničujejo, obstaja nešteto odgovorov. Kateri je tisti pravi, do zaključka pridite sami.

Za rezervacijo in naročilo na poglobljen vpogled in psihološko interpretacijo trenutnih dogajanj v vašem življenju, za vsa vprašanja za katera ne najdete zadovoljivih odgovorov, pošljite sms na 031 706 452.

Ema