Samske ženske – BOGINJE, ki soustvarjajo novo zemljo!

Ženska ki je zakorakala na pot Boginje, balansira med dvemi svetovi…višjim in nižjim. V nižjem svetu ji je “edina” možnost moški, ki verjame da so cepiva zdrava, da je Amerika obljubljena dežela, da so kristalne lobanje narejene s kladivom in kamenim dletom, da so mreže belih prog na nebu vodene sledi avionov, da Vatikan ščiti otroke in revne, da informirana oseba gleda poročila in bere slovenske novice, da je meditacija bluzenje in potrata časa, da so meso beljakovine, da je po treh ogledanih pornićih možno biti sex guru ipd. In dokler ,,babuška,, v takem moškem vidi enkratno priložnost zase, Boginja vidi sanjača. Boginja vidi slepca. Boginjo privlači buden moški.

Samske ženske

Moški ki postavlja prava vprašanja, moški ki skupaj z njo odkriva nove svetove, moški ki je empatičen in sočuten, moški ki bodoči Boginji pomaga prebuditi se, pa čeprav sam na trenutke ,,zakinka,,. Moškemu višjega nivoja zavesti, njegova moška sposobnost obvladovanja bolj zahtevnih oblik ljubezni šepeta, da njegova Boginja obstaja…Boginja ki ga bo ljubila globoko in iskreno. Moški višjega nivoja zavesti brez dvoma verjame v sebe, verjame v njo…v svojo Boginjo in zdravo ljubezen. In tako se na višjih nivojih sprehajajo Boginje in bodoči Bogovi…na nižjih nivojih se kobacajo vsi ostali.

Pravih Bogov skoraj da ni. Boginj v škripcu je trenutno največ. Na srečo se je v tem prehodnem času pojavila nova oblika breztelesnih odnosov. Sorodnost občutkov, čutenja samega sebe in novega sveta, zelo močno aktivira energije, v katerih se navidezno ljubijo mase žensk in mase moških. V močni veri in občutenju čistih in iskrenih čustev, v doživetju novih barv ki menjajo ritem diha, ritem srca in Zemlje, samske ženske-Boginje in bodoči Bogovi soustvarjajo Novo Zemljo.

Za rezervacijo in naročilo na poglobljen vpogled in psihološko interpretacijo trenutnih dogajanj v vašem življenju, za vsa vprašanja za katera ne najdete zadovoljivih odgovorov, pošljite sms na 031 706 452.

Ema