Partnerski odnosi z dušnega nivoja

~ Duša ~ Romansa ~ Rast ~ Vstajenje ~

Duša se lahko loči na dva ali več delov. Hkrati lahko obstaja v materialnem, 3D svetu, kot celovito (celostno) bitje, poleg tega pa biva tudi v drugih dimenzijah. Duša je sposobna obstajati in se razvijati v več različnih dimenzijah. Duša je večna, duša je neumrljiva, duša se spomni vseh svojih življenj in z njimi povezanih izkušenj, ki jih je kadarkoli živela in doživela, ne glede na to v kako oddaljeni preteklosti so ta življenja in z njimi povezane izkušnje.

Zaradi izkušnje dualnosti, kar 3D matrica definitivno je, smo kot duše prišli pomagati in pospešiti proces spiritualne evolucije na Zemlji. Res pa je, da lahko v vsakem trenutku odstopimo od dušnega načrta. Uporabimo lastno svobodno voljo in vržemo puško v koruzo, ter svojo nalogo preložimo na drugo življenje.

Partnerski odnosi z dušnega nivoja – Ena duša v dveh telesih 

Vsa pretekla življenja in inkarnacije ter vsi odnosi v katerih smo, obstajajo izključno z namenom, da doživimo človeško izkušnjo znotraj dualnosti 3D matrice, se povzdignemo nad obstoječo 3D matrico in navežemo ponovni stik z Bogom (Izvorom). Razumete zdaj, zakaj nam določeni partnerji sprožijo najgloblje travme, ki lahko segajo tudi v čas prve inkarnacije? Razumete zdaj, zakaj določeni partnerji bolijo na fizičnem nivoju, nekateri na mentalnem ali emotivnem in zakaj zaradi nekaterih tako hudo boli duša.

Ko duša pošlje signal v katero smer je potrebno iti, to pomeni, da lahko pozabimo na romantiko in se pripravimo na učenje, rast in razvoj. Ko pride pravi čas, ko pride pravi signal sta prebujenje in vstajenje neizogibna. Veselica se začne, ko se v partnerski odnos zaplete “prebujena” ali na pol prebujena duša in duša, ki še trdno spi. V svojem delu srečam enormno veliko duš, ki se na zemeljski areni vrtijo v začaranem krogu. Hrepenijo po romantiki in ljubezni in ne prepoznajo pravega namena in obstoja.

Partnerski odnosi z dušnega nivoja

Običajno so to nadpovprečno intuitivne, modre in celo jasnovidne duše, v večini primerov ženske, ki se počutijo prizadete in same. Ženska energija je v osnovi močan magnet, ki v svojo bližino pritegne vse, kar se ji najde na poti. Drage duše, občutki osamljenosti, prizadetosti in zavrženosti so posledica prve inkarnacije na Zemlji, v nas prisotni že vsa življenja. Ti občutki so iluzija, ki je nastala kot posledica ločitve od Izvora.

Ko premagamo zavrženost, nesprejemanje, travme in bolečine in se ponovno povežemo z Bogom, bodo izginili občutki, ki nas dušijo, pritiskajo in silijo, da za vsako ceno pristajamo na manj, kot nam v resnici pripada. In vedite, ko se duše prepoznajo, se v njih aktivira močna energija, ki zaobjame vsa energijska telesa. Ta energija osebo avtomatično premakne v smeri prebujenja in navezovanja stika direktno z samim Bogom. Pa prosim, Boga ne iščite v zunanjem svetu. Poiščite ga v sebi, saj je občutek ločenosti od Boga največja iluzija 3D matrice.

Partnerski odnosi z dušnega nivoja

Vse je pot in učenje, ki nam pomaga k spoznanju, kdo mi v resnici smo, od kod prihajamo in kam se vedno znova vračamo. Seveda, na tej poti nikoli nismo, niti ne moremo po njej, korakati sami. Razumete zdaj nekateri, zakaj se vam tako na potenco dogaja ravno zdaj, v času ko se naš planet premika v višje dimenzije zavesti. To je tudi razlog, zakaj se na Zemlji srečuje vedno več partnerjev z dušnega nivoja, sorodnih duš in duš dvojčic. Vse to so duše, ki so zaradi izkušnje dualnosti v obstoječi 3D matrici izbrale ločitev na dva dela. Ženski in moški del fizične manifestacije, ki stremi k celovitosti in povratku svoji pravi izvorni energiji.

Za rezervacijo in naročilo na poglobljen vpogled in psihološko interpretacijo trenutnih dogajanj v vašem življenju, za vsa vprašanja za katera ne najdete zadovoljivih odgovorov, pošljite sms na 031 706 452.

Ema