O VEDEŽEVANJU IN VEDEŽEVANJE SKOZI MOJE OČI

Na vedeževanje, astrologijo, numerologijo in podobne tehnike, gledam kot na klic za prebuditev občutljivosti, intuicije, sočutja, dojemljivosti, poguma in individualnosti vsakega posameznika, bodisi da se s temi tehnikami profesionalno ukvarjamo ali v teh tehnikah iščemo smernice in odgovore za svoje življenjske situacije.

Prepričana sem, da se v vsakem izmed nas skriva večno središče budnosti. Različni intuitivni čuti, ki so globoko zakopani pod plastmi sistemov in prepričanj, nekateri zaprti zaradi “strašljivih” izkušenj iz otroštva in preteklosti, večinoma uspavani čakajo, da jih končno prebudimo.

Določeni ljudje preprosto ne verjamejo v intuicijo in svoj notranji glas. Gojijo strahove in zamere zaradi vcepljenih prepričanj, verske vzgoje, religije itd. Posledično ob vsem tem močno ovirajo sprejemanje Božjega vodstva, ki je brez izjeme dostopno vsem nam. Če se mene vpraša, vedeževanje in vpogledi v prihajajoče dogodke niso nikakršen misterij.

Za moje pojme je to tiha čuječnost, blaženo potovanje onkraj meja, ki pomaga v življenje spraševalca uvesti kvaliteto luči in ljubezni. Seveda pod pogojem, če se vsega skupaj lotevamo izključno in samo z dobrimi nameni. Namen vedno mora biti jasen in pozitiven.Pri vedeževanju in vseh podobnih tehnikah je zelo pomembno, da poslušate svoj notranji glas, ga negujete in razvijate ter nadgrajujete in izpopolnjujete svojo intuicijo.

O VEDEŽEVANJU

VRSTE PSIHIČNIH ČUTOV, KI JIH IMA VSAKA VEDEŽEVALKA:

1. Jasnočutnost

2. Jasnovidnost

3. Jasnoslišnost

4. Jasnovednost

DELO S KARTAMI IN MOJE LASTNE IZKUŠNJE IZ PRAKSE

Vsaka karta, ki jo “naključno” izberem v iskanju odgovora na zastavljeno vprašanje, je neposredni pokazatelj tistega, česar sami pri sebi niste zmožni, ne želite ali nočete prepoznati v danem trenutku. Pomen kart je preprosto nesporen, kajti govorijo nam v jeziku, ki ga naš notranji jaz prepoznava.

Karte in simboli na njih, prebujajo in potencirajo razumevanje in vzpodbujajo jasnost. Poleg tega ponujajo konkretne in jasne odgovore na zastavljena vprašanja. Karte niso samo orodje za “vedeževanje” in predvidevanje prihajajočih dogodkov. Niso sredstvo za kratenje dolgčasa in niso nekaj, kar nekaterim služi samo za zabavo. Karte kot orodje za prerokovanje, ponujajo veliko več od tega.

Osebi ki sprašuje, ponujajo odgovor in nasvet, ko je ta resnično najbolj potreben. Vpogled v karte lahko ponudi tudi uteho in razumevanje, da se lažje sprejme tisto, česar trenutno ne moremo spremeniti in če smo zares iskreni v želji da želimo postati boljša oseba, nam lahko pokažejo tudi način, kako to dosežemo.

Notranja modrost ki me vodi, duša ki šepeta, angel varuh, Bog, Višji jaz … se mi osebno obračajo skozi videnje, čutenje in intuicijo. Če ste ujeti v blokadah in strahovih, se mi lahko skozi simbole ali intuicijo oglasijo tudi vaši osebni demoni in negativne sile. Pomembno je vedeti, da se skozi vpoglede oglaša vaš in tudi moj notranji svet, ki na ta način prihaja ven in komunicira z nami.

Nikoli ne krivite kart, vedeževalke ali bilo koga drugega, za nekaj kar izvira iz vas samih. Za odgovore ki vam niso všeč in jih ne morete sprejeti kot resnico, ne krivite nikogar. Rajši poiščite način, da se prečistite in umirite. Oseba, ki izvaja vpoglede v prihajajoče dogodke, bi morala biti modra, visoko moralna in etična oseba, ki se med drugim odlično spozna na psihologijo človeka.

Vsaka oseba, ki se ukvarja z vedeževanjem, bi morala zelo dobro poznati simbole na kartah in se dalj časa uriti v pravilnem povezovanju simbolike na kartah. Kot oseba bi morala razumeti fenomen imenovan življenje. Filozofija, ezoterika, religije, osebna in duhovna rast, osebi ki pomaga drugim ljudem, nič od naštetega ne sme biti tuje. Nenehno izobraževanje in učenje je osnova vsakega dobrega svetovalca. Vpogledi v prihodnost niso in ne smejo biti izjema.

O VEDEŽEVANJU

MORALA IN ETIKA SKOZI MOJE OČI

Oseba ki se ukvarja z vpogledi, ne sme naprej posredovati informacij o svojih strankah.
Oseba ki se ukvarja z vpogledi, ne sme izkoristiti nobenih podatkov o spraševalcu za svoje napredovanje ali kakršno koli drugo korist.
Oseba ki se ukvarja z vpogledi, ne sme razkriti bolečih dogodkov na katere spraševalec nima vpliva ( neozdravljive bolezni, smrt ipd. ).
Oseba ki se ukvarja z vpogledi, se mora zavedati da direktno ali indirektno posega v življenje drugega človeka. Posledično se od te osebe pričakuje, da ima sposobnost spraševalca usmeriti k rešitvam.
Oseba ki se ukvarja z vpogledi, pod nobenimi pogoji spraševalcu ne sme vzbuditi strahu, zaskrbljenosti in podobnih občutkov.
Oseba ki se ukvarja z vpogledi se mora zavedati, da s svojimi interpretacijami lahko vpliva na življenje spraševalca in na nadaljnji potek dogodkov v življenju te osebe. Zato je nujno potrebno znati oceniti psihološki profil osebe, ki se ji dela vpogled.
Oseba ki se ukvarja z vpogledi, spraševalca mora seznaniti z dejstvom, da je v večini vprašanj ki jih spraševalec postavi, 90 % spraševalčeve svobodne volje in lastne izbire.
O VEDEŽEVANJU
Oseba ki se ukvarja z vpogledi, bi mogla spraševalcu ponuditi motivacijo in zagon. Nikakor ne sme dodatno negativno vplivati na trenutno situacijo spraševalca.
Oseba ki se ukvarja z vpogledi, pod nobenimi pogoji ne sme preceniti svojih sposobnosti.
Oseba ki se ukvarja z vpogledi, bi mogla znati psihološko oceniti profil človeka nasproti sebe.
Oseba ki izvaja vpoglede, nikoli ne kritizira konkurence. Na morebitno kritiko spraševalca o drugih, svoje mnenje zadrži za sebe.
Kljub temu, da oseba ki izvaja vpoglede vidi morebitni potek prihajajočih dogajanj v življenju spraševalca, mora se zavedati svoje odgovornosti in spraševalca seznaniti, da vedno ima svobodno voljo in možnost izbire, kar lahko vpliva na končni epilog dogajanja.
Oseba ki se ukvarja z vpogledi se srečuje z zaupnimi podatki, zato mora biti zavezana k molku.
Oseba ki se ukvarja z vpogledi, že zaradi svoje karme in dharme, mora delovati etično in moralno.
Oseba ki se ukvarja z vpogledi, svoje delo opravlja z občutkom za ljudi, vestno in odgovorno.
Lahko vam ponudim znanje, inspiracijo in motiv, da odkrijete svoje prave potenciale.
Za rezervacijo in naročilo na poglobljen vpogled in psihološko interpretacijo trenutnih dogajanj v vašem življenju, za vsa vprašanja za katera ne najdete zadovoljivih odgovorov, pošljite sms na 031 706 452.
Ema
O VEDEŽEVANJU