Moč seksualne energije – seksualna energija je ena namočnejših energij v Univerzumu

Splošno znano je, da je seksualna energija ena najmočnejših energij v Univerzumu. Iz te svete energije se ljudje tudi rojevamo. Reden seks podaljšuje življenje, izboljšuje imunski sistem in še bi lahko naštevala pozitivne lastnosti sex-a kot takega. Znanstveno je dokazano, da je tudi denar ( finančna energija ) v direktni povezavi s seksom, kajti oba udeleženca tega dejanja ( seks in denar ), si delita isto čakro, oziroma ista čakra je za oba ključnega pomena. Zato so ljudje, ki imajo aktivno spolno življenje bolj produktivni, poslovno so bolj uspešni, videti so bolj vitalni, srečni in zadovoljni. Moč seksualne energije je neizmerljivo močna. Ampak?

Vedno in znova se zatikam, pri tistemu večnemu ampak. Bitja z najnižjim nivojem zavesti, seksajo mehansko. Vodijo jih predvsem telesni nagoni. Nizko zavedajočim osebam seks predstavlja rutinsko opravilo, ki je na žalost po njihovem mnenju bistvo spolnosti. Pišem o ljudeh, ki se v seksualni odnos spuščajo brez zdravih čustev, v dobri veri in prepričanju, da na ta način sebe menda ščitijo. Po drugi strani ne vedo, kaj v bistvu sami sebi povzročajo, ko zaradi neznanja ( nizke zavesti ), dovolijo da jih vodi telesni nagon in strastna želja po telesni združitvi z drugo osebo.

Predvsem je to pomembno za ženske, kajti moški se s pomočjo ženskega telesa čisti in to ravno skozi seksualni odnos. Ženska sprejema energijo moškega in v seksualnem odnosu je ona tista, ki predstavlja milo rečeno objekt, ki ima vlogo prevodnika ( kanala ). Kaj se dogaja z žensko dušo, kaj se dogaja z ženskim telesom, tega se na žalost veliko število žensk zaenkrat ne zaveda. O tem se mnoge ženske nikoli ne vprašajo. Zgolj seks, žensko zadovolji samo v trenutku in to na kratko, če jo sploh zadovolji.
Po mehanskem seksu brez čustev, se večina žensk počuti še bolj prazno kot pred samim seksom, kajti ženska je sebe in svoje telo mehansko dala nekomu drugemu, nekomu ki ga ona ne ljubi, nekomu do katerega ona ničesar ne čuti, niti ta nekdo ne ljubi in ničesar ne čuti do nje.

Na ta način ženska izgublja svojo ženstvenost, svoje dostojanstvo, svojo božansko naravo in svojo presveto energijo. Na ta način ženska sama dovoljuje zlorabo svojega templja v katerem prebiva njena krhka duša. Torej, ona sama dovoli zlorabo svojega telesa in še za dodatek, sama prispeva k zlorabi svoje lastne duše. Enako velja za moškega, ki je nekomu samo seksualni objekt. Večina moških živi v prepričanju da so mačoti, da so frajerji samo zato, ker se skozi njihovo spalnico sprehaja četa žensk.
Njihov ego jih prepričuje, da biti intimen z veliko ženskami, pomeni biti vedno boljši stroj v postelji.

Moč seksualne energije

Pa je temu res tako?

Moč seksualne energije – koliko moških se dejansko vpraša, kaj s tovrstnim delovanjem (serijskim seksom) povzročajo sebi osebno in seveda osebi, ki jim dovoli zlorabo svojega telesa in svoje duše. Verjetno poznate kakšnega moškega ali žensko, ki so skozi življenje imeli veliko intimnih partnerjev. Ste opazili, da ti ljudje v zreli dobi izgledajo postarano, iztrošeno in izžeto. Oba, ženska in moški, ki sta intimna z nekom, ki ga ne ljubijo, do katerega ničesar ne čutijo, po vsakem “mehanskem” seksu  izgubljata svojo dragoceno življenjsko energijo, enako kot njihov seksualni objekt.

Seksualna energija, ki si jo dve osebi medsebojno izmenjujeta skozi intimni odnos, odnos med dvema, ki se medsebojno iskreno ljubita in spoštujeta, to bi moglo predstavljati eno najbolj svetih dejanj med dvema partnerjema. Skozi intimni odnos, prihaja do efekta dajanja in sprejemanja. Energija med udeležencema intimnega odnosa kroži. Moški daje svojo seksualno energijo ženski, ona to energijo sprejema in obratno. V mehanskem odnosu tega ni in ne more biti. Seksualna energija v odnosu brez zdravih čustev teče v eni smeri in brez možnosti povračila, kajti moški se mehansko prazni in v tem dejanju čustva, ki so ključnega pomena, na žalost niso vključena.

Kanal ljubezni je zaprt, je blokiran. Zaprta je tudi srčna čakra. Pretoka seksualne energije NI. Zato je tovrstni intimni odnos kratkega roka in nudi samo trenutno zadovoljstvo, če ga sploh nudi. Posledice takega dejanja so katastrofalne za oba udeleženca. Za moškega in za žensko. Ljudje smo duhovna bitja. V sebi nosimo esenco Božanske narave in kot takšni bi mogli biti intimni z visoko zavestjo in zavedanjem. Nova doba zahteva bitja z visoko zavestjo in zavedanjem, bitja ki ne bodo vodena s svojimi telesnimi nagoni, temveč iskreno željo in ljubeznijo.

Kot duhovna bitja bi mogli na intimne odnose imeti drugačen pogled, in tudi sam intimni odnos bi mogel predstavljati sveto dejanje. V prihodnosti ne bo popačenosti ki obstaja danes, niti se bo fizično telo zlorabljalo z namenom, da se zadovolji samo telesni nagon. Moški bodo skrbno pazili s koliko in s kakšnimi ženskami bodo intimni. Pravi frajer bo moški, ki svoj tempelj ( fizično telo ) skrbno neguje, ga čuva in pazi. To je visoko zavedajoč moški nove dobe. Ženske se bodo bolj spoštljivo obnašale do svojega telesa. Spoštovale bodo tempelj v katerem prebiva njihova nežna duša.

Kot takšne bodo tudi primerno temu spoštovane. Kot takšne bodo Boginje v pravem pomenu besede. Intimni odnos bo v prihodnosti sveto dejanje med moškim in žensko.
Nič od tega kar se trenutno dogaja, nič od tega kar se trenutno razstavlja in izpostavlja v medijih in na socialnih omrežjih, nič od tega kar je trenutno oh in sploh, nič od tega kar je trenutno nekaterim bistvenega pomena, kmalu nič od tega ne bo pomembno. Odnos popačenosti in norčevanja iz lastnega telesa, nežne duše in svetega duha, se počasi in na srečo zaključuje.

Za rezervacijo in naročilo na poglobljen vpogled in psihološko interpretacijo trenutnih dogajanj v vašem življenju, za vsa vprašanja za katera ne najdete zadovoljivih odgovorov, pošljite sms na 031 706 452.

Ema