LJUBEZEN 

Vse poti vodijo k istemu cilju, ki je za vse nas enak. Biti srečen = biti ljubljen. Ideal h kateremu stremim je imeti pravo znanje in sposobnost, videti in razbrati trenutno ljubezensko stanje spraševalca in osebi posredovati iskrene in realne odgovore, ki se v tem tekstu nanašajo na področje ljubezni. Stremim k temu, da osebi ponudim uvide, uteho in razumevanje, ko je to najbolj potrebno.

Dejstvo, ki je bistvenega pomena, je ne dajati ljudem lažnega upanja in praznih obljub, v kolikor se jasno vidi, da za kaj takega ni realne osnove. Upanje sicer zadnje umre in upanje je definitivno pozitivno stanje, toda ne vedno, ne za vsako ceno in v ljubezni ne vedno s točno določeno osebo. Predvsem v primerih, ko določena ali izbrana oseba ne kaže dovolj zanimanja za nas.

Pogosto se ljudje fokusirajo v točno določeno osebo in na vsak način poskušajo “izsiliti” odgovor, ki ga želijo slišati.

vedeževanje o ljubezni

Ljubezen – Med vpogledi se vedno znova učim o ljudeh. Tovrstno učenje imenujem urjenje svojih večplastnih “sposobnosti”. Ko oseba sprašuje o “ljubezni”, kristalno jasno vidim nivo zavesti spraševalca.

Poligon partnerstva in ljubezni je odličen pokazatelj, v kakšnih vzorcih je obtičala oseba in kam ta oseba na fizičnem nivoju ( nivoju zdravja ) drvi. Nerazumevanje v partnerskem odnosu in splošno nerazumevanje definicije ljubezni, je enkratna predispozicija za bolezni na ženskih in moških reproduktivnih organih.

Ravno ljubezenski odnosi na plano prinesejo najbolj destruktivna in strupena čustva, ki v resnici pokažejo, kdo pravzaprav mi smo. Ne partner, temveč mi osebno. Začetna faza ljubezni prvotno na plano potegne najboljše iz nas. Kmalu za tem, na površje priplava prikrita in prava resnica o obeh.

Pomembno je vedeti, da smo ljudje v osnovi bitja ljubezni in svetlobe. Skozi evolucijo in inkarnacije smo se prelevili v prestrašena, obupana, nesamozavestna, zavistna, ljubosumna, pohlepna in celo škodoželjna bitja. Postali smo nekaj kar v osnovi nismo. Natovorili smo si nekaj kar ni naše. Po poti smo izgubili svoje pravo bistvo.

Zaradi hrepenenja in močne potrebe po ljubezni partnerja, potrebe po občutku pripadnosti in sprejemanja, pogosto izgubljamo svoj notranji kompas in edinega pravega sebe. Na začetku partnerskega odnosa nam energija ljubezni lepo pokaže, da smo v svoji biti čista in  brezpogojna ljubezen. Ničesar bolj magičnega ni od energije ljubezni med dvema partnerjema. Ta ljubezen bi morala biti v kontekstu “ena duša v dveh telesih”.

vedeževanje o ljubezni

Vedeževanje o ljubezni – Prava ljubezen do partnerja je v resnici trening potrpežljivosti, darežljivosti, ponižnosti, medsebojnega razumevanja, nesebičnosti, odrekanja, iskrenosti in zvestobe. Ljubezen je magična energija ki dela čudeže v pravem pomenu besede, če smo le pripravljeni in sposobni omogočiti tej Božanski energiji, da nemoteno deluje skozi nas.

Sreča človeka ni odvisna od fizičnega videza, materialnega bogastva, popularnosti in kariere. Sreča vsakega posameznika je predvsem odvisna od njegovih misli, osebne moči in njegovih čustev. Srečno srce je tisto srce, ki je polno ljubezni v prvi vrsti do sebe in še do vseh drugih. Če živite v prepričanju da nimate sreče v ljubezni, ne glede na to a ste sami ali v vezi, a ste ločeni ali v partnerskem trikotniku, zberite pogum in pokličite.

Skupaj bomo pogledali in raziskali, kje se skriva vzrok za vaše nezadovoljstvo na partnerskem oziroma ljubezenskem področju. Najbolj pomemben trenutek na poti do zdrave in kvalitetne ljubezni je odločitev, da osebnostno in duhovno delate na sebi in svoji duši, lastnem zadovoljstvu in srcu polnem ljubezni. Ne pozabite, v prvi fazi je potrebno ljubezen dati sebi.

vedeževanje o ljubezni

Čiščenje čustev se začne v trenutku, ko se odločimo spreminjati sebe in svoje življenje. Ko spustimo fokus, kako spremeniti drugega. V našem primeru partnerja. Torej, naše počutje in naše lastno življenje je tesno povezano s stanjem naše duše. Zato ljubite sebe, trudite se postati vedno boljša oseba in se obenem nagibajte k harmoniji v vseh odnosih.

Kdor želi spreminjati sebe, svoj način razmišljanja in delovanja, svoje okolje, svoje miselne programe in vzorce z namenom “BITI SREČEN = BITI LJUBLJEN”, dobrodošli na moj blog, kjer je veliko uporabnih tekstov, ki pomagajo da v svoje življenje prikličete pravega, ljubečega in zaupanja vrednega partnerja.

Vaše življenje je vaša izbira. Vaša izbira je vaša svobodna volja. Kakšnega partnerja želite imeti ob sebi, je izključno in samo vaša osebna odločitev.

Za rezervacijo in naročilo na poglobljen vpogled in psihološko interpretacijo trenutnih dogajanj v vašem življenju, za vsa vprašanja za katera ne najdete zadovoljivih odgovorov, pošljite sms na 031 706 452.

Ema

Vedeževanje o ljubezni